30. marraskuuta 2010

Uusia kankaita

Tänään tuli paketti Neppulasta. Tuli siis ne kauan odotetut tarranauhat, jes (kauan odotetut siksi, etten ole saanut niitä aikaiseksi tilata, ei siksi, että tilauksen toimitus olisi kestänyt!). Samoin tuli pari vaippapalasta ja tuo oranssi coolmax. Tuosta norsukankaasta en ole kauheasti tykännyt, mutta se onkin aivan ihana! Joutuukin ehkä tilaamaan tuota isommankin palan...



Ompelin sitten innostuksissani yhden S-koon taskun, kun oli tuo Öttömönkiäiset leikattu jo valmiiksi. Laitoin tuohon nyt vielä tuon lisätarran, jotta saa vyötäröä säädettyä varmasti tarpeeksi pieneksi. Oli pitkästä aikaa kyllä taas niin paljon ongelmia tuon ompeluksen kanssa, että meinasi jo hermot pettää pariin otteeseen. Lanka hyppi, meni sotkuun ja pari kertaa koko kangas oli jumissa jossain alapuolan tietämillä.. Huoh. Niin vaan silti jaksoin purkaa ja korjata. Silti pari virhettä tuonne jäi, ärsyttää. On tuo kuitenkin niin ihanan pieni ja söpö vaippa, että melkein iski vauvakuume jo katsoessa. :)

Vähän luulen, että illalla poikien nukahtamisen jälkeen on varmaan pakko painua taas ompelukoneen ääreen, ja tehtävä vielä joku vaippa. Saa nähdä, kauanko jaksan noita norsuja säästellä.


Yritin taas napsia poikasista kuvia. Kyllä se meinaa olla turhan vaikeaa joskus, että molemmat katsoisi kameraan hyvällä ilmeellä yhtä aikaa. Haastavaa on jo se, että edes toinen katsoisi.. x)

Lili taas vähän sairastaa, saa nähdä päästäisiinkö välillä ihan ilman ahdistuksia tämän taudin ohi.

Ei kommentteja: