29. marraskuuta 2010

Kuulumisia

Ajattelin vain tulla ilmoittelemaan, että täällä ollaan. Ei ole oikein ollut mitään, mistä kirjoitella, kun ei ole nyt tullut ommeltuakaan. Edelleen tarranauhat puuttuu, joten niitä odotellessa ei ole oikein saanut mitään aikaa. Olisin tahtonut viikonlopun pyhittää imujen ompelulle, mutta perjantaina hakemassani paketissa ei sitten ollutkaan bambufleeceä, minkä kyllä tilasin ja maksoin. Ärh! Nyt siis ei auta kuin odotella, laitoin kyllä kyseiseen paikkaan sähköpostia jo heti perjantaina.

Tilasin kyllä perjantaina sitten jo sitä tarranauhaa, oranssia coolmaxia ja pari pul-palaa. Jospa ne tässä puolen viikon vaiheilla tulisivat sitten.

Kävin perjantaina muuten ensimmäistä kertaa elämässäni Mll:n perhekahvilassa. Olihan tuo ihan piristävää. Sain jopa yhden vaippatilauksenkin! Ei siis ollut aivan turha reissu. :) Lili myös tykkäsi paljon siellä käydä, olipahan paljon tilaa ja uusia leluja! Vielä ei oikein uskaltanut ottaa kontaktia muihin lapsiin.

Petukka lähti viikonlopun aikana ryömimään. Tekniikka on vielä vähän hakusessa, mutta kyllä eteenpäin menee sen verran, että pääsee sinne, minne haluaakin. Yleensä tv-tason vieressä olevaan johtosotkuun. Lilikin on saanut jo pientä tuntumaa siihen, miltä tuntuu leikkiä, kun pikkuveli ryömii sotkemaan kaiken..

Me saatiin eilen perheenlisäystäkin! Kävin siis hakemassa meille iihanan kissan. :) Se on nyt alkuun meillä koeajalla, jotta nähdään kuinka pahasti minä olen allerginen ja vaikuttaako se Lilin astmaan. Ainakaan vielä ei mitään oireita ole tullut kummallekaan. Toivottavasti ei tulekaan, koska mä olen ainakin ihan ihastunut. <3

Ei kommentteja: