16. marraskuuta 2010

Tiistaita!

Tulipahan muutaman päivän tauko, kun oli tuo meidän "lomaviikonloppu", eikä ihan heti osannut tännekään tulla mitään jorinoimaan. Viikonloppu oli kyllä tosi kiva, ja molemmat poikaset pärjäsi mummojen kanssa todella hyvin. Menomatkalla oli vielä vähän surkea mieli, kun piti pojat jättää, mutta noin muuten osasin kyllä iloita vapaa-ajasta ja siitä rauhasta!

Keskityttiin tosiaan miehen kanssa ihan siihen huilaamiseen. Välillä käytiin syömässä ja kerran käytiin kylpylän puolella pulikoimassa. Aikalailla muuten vaan maattiin ja tuijotettiin telkkaria, ihan rauhassa. :D Ukko tais nukkua päikkäritkin joka päivä, minä en oikein saanut unen päästä kiinni. Molempina aamuina herättiin kasin aikaan. Ei sitä näköjään osaa nukkua, vaikka se olisi mahdollista joskus.

Kävinpähän tässä aamusta hammaslääkärissä. Edellisestä käynnistä oli aikaa 7 vuotta, ja sen kyllä huomasi.. Oli hammaskiveä ihan reilusti kertynyt, ja käynti oli aivan kamala! Sanoinkin, että kyllä synnytykset on olleet ihan lastenleikkiä tuohon hammaskiven poistoon verrattuna. Yääk. Mutta toivottavasti sitä tästä eteenpäin muistaisi käydä ne hampaat tarkistuttamassa vaikka vuoden välein, ettei tarvitsisi tuollaista tuskaa kokea enää toista kertaa.

Sain tuossa äsken nappailtua kuvia noista vaipoistakin, mitä nyt viimeiseksi on tullut ommeltua. Yksi kuvista puuttuu, kun tein yhden Öttömönkiäskuoren neonkeltaisella coolmaxilla. Se vaan sattuu olemaan juuri pesussa. :)

Nyt en kyllä tajua! Miksi se heitti tämänkin kuvan nurinpäin, vaikka tämä on ihan toisinpäin koneella? :o Ärh! Mutta joo, tuossa siis pari flanellitaittoimua, kaksi Öttömönkiäistä mustalla coolmaxilla, toinen musta on mustalla coolmaxilla ja valkeilla tikkauksilla, toinen on neonkeltaisella coolmaxilla ja keltaisella langalla ommeltu. Tuo on ehdottomasti minun lemppari, värit on iihanat. <3 Jos en väärässä ole, niin olen ommellut toisenkin samanlaisen jo, se on ilmiesesti pesussa.

Tässä sitten ihkaensimmäinen sisätäyttövaippa, kirppiksen flanellipyjamasta tehty. Sisäpinnalla musta coolmax. Sisälle laitoin muutaman kerroksen kiinteää flanelli-imua. Muumisisätäytön taas sain neuvolasta viime viikolla, ei ole vielä tullut testattua, kun ei ole tuon päälle sopivia kuoria.

Ei kommentteja: