20. marraskuuta 2010

Otsikon keksimisen tuskaa

Yritän tässä pikkuhiljaa kaivella ompeluinnostusta kehiin, joten ompelin sitten tänään talouspaperinkorvikkeita jonkinlaisen läjän.

Mulla menee kohta hermo, kun tämä heittelee näitä minun kuvia miten päin sattuu. EN TAJUA. No mutta joo. Lammaslappuja tuli ommeltua joku 10kpl ja noita sydämiä taitaa olla tuo viisi nyt tehty. Menee ihan tajuttomasti talouspaperia nyt kun tuo Petukka on alkanut syömään kiinteitä, että jsopa tämä olisi vähän järkevämpi vaihtoehto.

Käytiin tänään kyläilemässäkin Ukon kavereiden luona. Siellä olikin vähän villimpi meno, ja Lilikin riehaantui ihan kunnolla. :D Kotona tuo on kyllä (onneksi) aika monta astetta rauhallisempi tapaus. Mutta hyvä vaan, että pääsee välillä vähän isompien lapsien kanssa touhuamaan, oppiipahan vähän sellaisiakin leikkejä.

Huomenna voitas minun puolesta koettaa kyläillä myös jossain päin, niin vähän piristää tätä elämää. Meinaa olla aika tylsää toisinaan täällä kotosalla, kun täällä ei ole mitään kavereita, joiden luokse voisi tuosta noin vaan mennä käymään, kun alkaa pää hajoilemaan. Mutta kai tää pikkuhiljaa, ainahan se on sellaista, kun muuttaa täysin uuteen paikkaan. :) Ei mulla onneksi kyllä vielä mitenkään täyhin tuskastunut olo ole, kun tulee kuitenkin käytyä kotimaisemissa pari kertaa kuussa, ja samalla voi nähdä vanhoja kavereitakin.

Mutta oishan se taas pikkuhiljaa alettava kohta iltahommiin poikasten kanssa. Jospa tuo Lilikin nukahtaisi suht ajoissa, vaikka tuossa kotimatkalla ehtikin nukkua parikymmentä minuuttia. Illalla sitten suklaata ja sauna. <3

Ei kommentteja: