5. marraskuuta 2010

Perjantai-illan ajatuksia

Ärh. Kyllä on tuntunut tämä päivä taas pitkälle. Ulos en kehannut lähtee, kun Lili on hivenen flunssassa. Eikä noiden poikasten rytmit kyllä taas oikein tunnu käyvän yksiin, että pääsis mitenkään järkevästi ulkoilemaan. Ulkona on kauheen kylmäkin ja mullakin on ollut tämän päivää aika hutera olo. Oliskohan se flunssa tulossa minullekin sitten, kerta 2/4:stä sen on jo kärsineet. Ukkohan oli tässä kolme päivää kotosalla ja tänään meni iltavuoroon, joten kyllä se oli taas äkkiseltään hirveän hankalaa mukamas saada päivä kulumaan lapsien kanssa! Mutta kyllähän tästä jotenkin taas sinniteltiin, poijjaatkin nukahti todella helposti tänään.

Ukko sitten ilmoitteli, että on lähdössä taas työmatkalle. Joulukuussa melkein viideksi päiväksi. Yhyyy. No eihän siinä, kivahan se on varmasti päästä TAAS reissuun (viimeksi oli kaksi kuukautta sitten), mutta on ne nuokin päivät sitten aika pitkiä täällä kotosalla! Soittelinkin samantien sitten isälleni ja ilmoitin, että mehän muuten tullaan poikasten kanssa sinne ainakin pariksi yöksi, niin ei tarvitse ihan niin yksin olla.

Huomenna lähdetäänkin heti aamusta Lilin kanssa taas ajelemaan Suonenjoelle. Lili lähtee käymään isänsä luona, ja minä saan muutaman tunnin lapsetonta aikaa mummon luona. Petukka jää siis isin hoiviin kotiin. :) Harmi, että sattuu olemaan pyhäpäivä eikä pääse edes kirppikselle. Mutta ehkä sitä sitten voisi aikaa käyttää jotenkin fiksumminkin, vaikka nukkumalla...

Ei vaan, on sitä huomiselle vähän hommaakin. Tarkoitus olisi penkoa pikkuveljen kaappeja ja etsiä sopivia leluja "isoille pojille". Oon tämän viikkoa odottanut soittoa sossusta, että millon ne mahtaisivat tulla kotikäynnille, jotta meidät oikeasti hyväksyttäisiin tukiperheeksi! Mutta ei sieltä ole mitään kuulunut, ärsyttävää.. Odottavan aika on joskus niin pitkä. Olisi jotenkin ihanaa saada hommat viimein käyntiin, saada meille tukilapsia välillä käymään.

Mutta eiköhän ne asiat tästä ala rullaamaan pikkuhiljaa. Siihen asti mä voin purkaa intoani vaikka noihin kestovaippoihin. :P

Ei kommentteja: