1. marraskuuta 2010

Vaihtelu virkistää


Olikin pakko siirtyä blogia pitämään tänne osoitteeseen, kun ei se tuo toinen blogisivusto tuntunut yhtään oikealta. Tämä on mielestäni paljon tutumpi ja selkeämpi, joten jospa tänne olisi sitten mukavampi kirjoitellakin omia tuntemuksiaan.

Kävin tänään pitkästä aikaa näöntarkastuksessa, kun näitä piilareita on tullut aika ahkerasti käytettyä. Sain onneksi synninpäästön, kuulemma silmät on kestäneet todella hyvin näinkin runsaan piilarin käytön, eikä mitään ongelmia ole. Jes! Sanoi kuitenkin, että kyllähän niitä piilareita voisi joskus ottaa silmistä pois ja vaikka puhdistaa.. No, jos vaikka kerran kahteen viikkoon.

Kellojakin tuli siirrettyä viikonloppuna. "Ihan kiva". Kello tosin näytti ihan mukavalta, kun herättiin. On tosiaan harvinaista, että meillä noustaan vasta klo 7:47 (varsinkin, kun se olisi ollut vanhaa aikaa 8:47)! Minä siirryin kuuden jälkeen olkkariin nukkumaan, kun Ukko piti sellaista metakkaa kuorsaten ja tuhisten, etten olisi saanut unta makkarissa enää.

Tänään olisikin sitten pakko jaksaa ulkoilla ihan ihmisten aikaan, ettei tarvitse lähteä illalla tuonne kauheaan pimeyteen lapsien kanssa. Tämä viikko voikin tuntua aika pitkältä, kun illat on niin kauhean pimeitä ja Ukkokin on iltavuorossa.

Noh, ei tarvitsisi jaksaa kuin pari viikkoa, ja sitten päästään ansaitulle (hermo)lomalle. Poikaset jää siis kotiin ja me suunnataan Ukon kanssa kylpylään viikonlopuksi. Tehokas mummopartio tulee meille hoitamaan pikkuisia miehiä.

Ei kommentteja: