1. marraskuuta 2010

Ompeluhommia

Olen näköjään muutossa kadottanut nuppineulat ja kuminauhat. Silti oli ihan kauhea innostus päästä ompelemaan kestovaippoja (kun kankaat sentään löysin!), joten piti jotenkin sinnitellä. Kai tuo nyt on suunnilleen ok, mutta ne kuminauhat pitäisi jostain löytää, niin saisi vaipan käyttöönkin.

Menin sitten eilen tilaamaan pitkästä aikaa vaippakankaita Myllymuksuilta. Tilasin jotain kuviollista, yksiväristä mustaa, mustaa coolmaxia ja yhden vaippapalan apinakangasta. Saisivat tulla nopeasti, niin pääsisi ompelemaan ennenkuin innostus laantuu!

Joku kumma kipinä tuli myös lastenvaatteiden ompeluun. Pitäisi jostain metsästää vähän kankaita, ja voisi kokeilla ommella vaikka Petukalle jotain pientä. Saa nähdä, miten tässä käy. Ehkä ensi viikolla voisin koettaa päästä käymään kirjastossa, jos sieltä vaikka saisi jotain kaavoja napattua matkaan.

Suunnitteilla on myös tehdä meille sängynpääty. Tarkoitus olisi siis ostaa verhotanko ja ripustaa siihen jokin kiva kangas roikkumaan. Marimekon kaupan ikkunoita tänään vähän katselin siihen malliin, että sieltä saattaisi jotain löytyäkin. Täytyy käydä katsomassa, siellä näytti nyt olevan vielä kankaista -30%.

Projektina olisi edelleen myös tuo Petukan syöttötuoli. Nyt se on hiottu toivottavasti tarpeeksi hyvin, ja sitten pitäisi saada mustaa maalia pintaan. Saa nähdä missä vaiheessa sen ehtii, nyt on ainakin pensseli vielä hommattavana.