8. marraskuuta 2010

Sairastelua

Tuli muutaman päivän bloggaustauko, kun ollaan koko porukka täällä vähän vaihtelevasti kipeänä. Lilillä alkoi tulla flunssaoireita tuossa viime viikon loppupuolella, ehkä torstaina. Lauantaina me lähdettiin Lilin kanssa sitten heti aamusta ajelemaan Joelle, ja Lilin oli tarkoitus mennä käymään isin luona. Mietin jo siinä matkalla, että oisko kuitenkin pitänyt jäädä kotiin, kun Lili köhi autossa tosi paljon ja vaikutti vähän sille, että voisi alkaa taas ahdistamaan. Se lähti kuitenkin isin matkaan, ja mä annoin ohjeeksi tuoda se heti takaisin, jos hengitys vaikeutuu, että päästään nopeasti sitten tk:lle spiiraa hengittämään.

No joskus enne kahta se sitten tulikin, ja oli ihan tulinen poika ja ahdisti. :( Piti samantien varata aikaa tk:lle ja lähdettiinkin melkein samantien ajelemaan kotia päin. Tk:lla oli yllättäen sitten taas ajat myöhässä, ja tunnin odottelun jälkeen päästiin lääkärille. Nyt ei sentään harmittanut niin paljoa kuin viimeksi, koska Lili oli tosiaan ihan virkeä ja jaksoi leikkiä ja touhuta odotellessakin. Noh, käskynä oli sitten tosiaan hengitellä spiiraa sarjana pari kertaa.

Tämän jälkeen käytiin taas lääkärin juttusilla, joka kehotti meitä lähtemään Jyväskylään sairaalaan. TAAS. Kyllä oli aika ahdistava olo minullakin siinä vaiheessa. Jyväskylässä Lili sai sitten taas lääkettä, ja kymmenen aikoihin saatiin lääkäriltä lupa kuitenkin lähteä kotiin. Hengitystä ahdisti edelleen, mutta keuhkoista ei kuulunut vinkunaa, mikä ilmeisesti on hyvä juttu. Meinasi olla vielä ongelmia kotiinlähdön kanssa, koska mulla ei ollut rahaa parkkihallin maksua varten, mutta onneksi apu löytyi tuntemattomilta ihmisiltä. x)

Nyt sitten tosiaan minä olen flunssassa, samoin Petukka aivastelee ja on räkäinen. Huoh. Noh, parempi kuitenkin meidän kaikkien sairastaa nyt, niin todennäköisesti viikonlopun hotellireissu onnistuu!

Petukka pääsi viikonloppuna vähän kokeilemaan traktorilla ajamista.

Ei kommentteja: