19. marraskuuta 2010

Leipomispäivä

Kukaan ei muuten usko, mitä mä tänään tein, joten tässä on todistusaineistoa! Voisilmäpullia! Tadaa!
 Yritin tuossa toissailtana ottaa Lilistä kivoja kuvia, jos saisin pojista koottua jonkun kivan taulun meidän makkariin. Ja kun tuo poika on mitä on, niin tällaisiahan niistä kuvista sitten tuli. :D

Ja Petukkakin on päässyt jo kunniapaikalle pöydän päähän. Tässä on siis se mun projektituoli.. Tosin käyttö jää nyt aika lyhyeksi, kun todettiin anopin kanssa, että ei tuo kyllä enää Petukan syöttötuolikautta kestä. Maalasin sitä nyt kuitenkin (vaan puolestavälistä ylöspäin, kun jäi vähän hommat kesken...). Onpahan nyt käytössä siihen saakka, kun joulupukki kantaa meille uuden tilalle. ;) Sen jälkeen saa varmaan lentää roskikseen, ellen nyt laita tuota sillain taitettuna Ellin huoneeseen, että olisi pöytä ja tuoli.

Petukalla on tulossa ylös hampaita, ja voi että se on taas niin kiukkuinen ja tuskainen poika! Ainakin eilisestä asti hampaat on jo kuultaneet ikenistä läpi, eli jospa ne sieltä alkaisivat pikkuhiljaa puhjeta. Meinaa olla pitkiä nää illat, kun pitäisi toista koko ajan pidellä sylissä ja viihdyttää. En mä oo tottunut sellaiseen tuon täydellisen vauvan kanssa!

Käytiin tänään poikasten kanssa leikkipuistossa. Oli kyllä sellainen reissu, että ei pliis ihan hetkeen uudestaan, ainakaan yksin! Hiki valui jo siinä vaiheessa, kun olin saanut poikaset ja vaunut parkkipaikalle. Piti tietysti oikaista pientä polkua pitkin, jossa nuo vaunut ei mitenkään superhyvin kulje, ainakaan yhdellä kädellä työntäen. Petukkahan tietysti keikkui kaukalossa toisessa kädessä. Miksi ihmeessä ne kaukalot on niin painavia??? No joo, puistossa oli kyllä kivaa. Sitten vaan Lilille iski pissihätä kun lähdettiin takaisin autolle, ja housut oli märkänä... Huoh. Mutta kotiin selvittiin.

Piti tänään tehdä taas pientä tilausta kestovaippakauppaan. En kyllä nyt tilannut itselleni kuin pesupähkinöitä ja bambufleeceä. Tähän asti oon noissa imuissa käyttänyt muistaakseni/tietääkseni jotain bambucollegea. Kai. Tekee mieli nyt kokeilla vähän jotain muuta. Ompeluinnostusta en ole nyt saanut reissun jälkeen vielä revittyä pinnalle. Pitäisi varmaan vaan leikellä vaipat valmiiksi, olisihan ne sitten pakko ommellakin. :P

Pohdin tässä muuten myös sellaista asiaa, että mitä noille vaipoille tekee käytön jälkeen. Voihan ne myydä eteenpäin - jos raaskii. Sitten sain pähkäiltyä, että aina jos tekee samaa kuosia monta, niin raaskii ainakin jotkut myydä, kun voi jättää aina yhden kuosiaan johonkin omaan muistojen arkkuun! Jee! Vitsi mä oon fiksu.

Ei kommentteja: