23. marraskuuta 2010

Pakkaspäivä

Tulipahan tänään pitkästä aikaa ommeltua vaippa. Muistin tässä yksi päivä, että mullahan pitäisi olla vielä jonkunverran Retropallot-kangasta, ja löytyihän se sitten. Siitä siis taskuvaippa!



Tulipahan nyt otettua kuva, kun vaippa oli jo Petukan päällä. Mä kyllä pistän nuo ompeleeni aina suorilta käyttöön, enkä pese niitä ensin.. Hyi minua! Vaipan sisällä on musta coolmax.

Samasta kankaasta on valmistumassa vielä pienempikin vaippa, kunhan saan taas hommattua tarranauhaa. Miksi se aina loppuu, ja miksi mä en osaa ostaa sitä tarpeeksi? Ja miksi mä en koskaan osaa tilata kaikkea tarvittavaa kerralla, kun asioin nettikaupassa?



Lilillä on huiliaika, se katsoo digiboksille tallennettuja lastenohjelmia. Tänään oli vuorossa Lauri kilpa-auto ja Mainio Manu!








Pakko laittaa vielä yksi kuva tästä ihanasta sottapytystä. <3 Petukka on syönyt hyvin, kuten kuvasta näkyy!

Nyt se on saanut jonkinverran sormiruokiakin, banaania ja maissinaksuja. Kyllähän se niitä tykkää muussata, sotata ja paukuttaa pöytään, mutta suuhunsa ei laita. Noh, ehkä jonain päivänä..



Ei olla päästy vielä nauttimaan ihanasta ulkoilmasta pihalle, kun meidän vaunut on auton peräkontissa, ja auto on Ukolla töissä. Varmaan pakko linkaista pihalle heti kun Ukko kotiutuu, että ehditään pakkassäästä nauttimaan vielä valoisan aikaan!

Ei kommentteja: