3. joulukuuta 2010

Uusi perheenjäsen


Siinäpä se siis on, toivottavasti uusi perheenjäsen Pörrö. Saa nähdä, miten tämän kanssa käy. Mä olen kyllä jo niin kiintynyt tuohon karvakasaan, että ikävä tulee, jos se onkin laitettava anoppilaan.

Käytiin tänään Lilin kanssa Jyväskylän Keskussairaalassa juttelemassa noista astma-asioista. Kysyin sitten vähän tästä kisutilanteestakin, ja lääkäri sanoi, että ei se kyllä kissan ottamista suosittele. Sanoi kuitenkin, että voidaan kyllä testata, alkaako Lili oireilemaan, kun kissalle järjestyy kuitenkin toinen koti nopeallakin varoitusajalla. Prick-testi näytti, että Lili olisi kissalle allerginen. Samoin se nosti näppylää kyllä perunan ja rukiinkin kohdalle, mitä meillä kyllä syödään ihan normaalisti...


Tässä uusimmat vaipat, mitä on tullut ommeltua. Retropallot on kokoa S. Sisällä musta coolmax. Nuo öttömönkiäiset taisin laittaa jo aiemmin.. Kukkavaippa taas on kokoa S/M, siinäkin sisällä musta coolmax. Tämä lähtikin jo kokeiltavaksi "uuteen kotiin".

Ei tässä sen kummempia, pikainen päivitys tuli tehtyä kesken päivän touhujen. Nyt vietävä yksi kiljukaula (Petukka) sänkyyn, jos se viimein sinne kuukahtaisi!

Huomenna lähdetäänkin Lilin kanssa Kuopioon. Lili menee päiväksi isänsä luo, ja minä shoppailen sillä aikaa mummon kanssa ainakin joulukorttitarpeita, jos en muuta. :)

Ei kommentteja: