6. joulukuuta 2010

Joulukortteja

Hommasin tosiaan lauantaina Kuopioreissulla joulukorttitarpeita. Ja niitähän tässä onkin sitten tullut siitä lähtien väsättyä. Kaikki ei ole valmiina, koska tuota yhtenäistä aikaa korttien tekoon ei ole ihan hirveästi ollut.. Olen tehnyt pari korttia, kun Lili on välipalalla tai iltapalalla, pari korttia silloin ja pari tällöin. Mutta loppusuoralla ollaan. Innostuin teosta niin, että vähän jo pelkäsin, että kortitettavat loppuu kesken. Mutta ei huolta, korttitarpeet loppuu myös, joten kovin montaa korttia en pysty tekemään vaikka innostusta vielä riittäisikin. ;)

Meinasin laittaa tänne kuvia jo noista valmiista korteista. Vähän mietin, että kannattaako, ettei kortinsaajilta mene suuri ilo ja riemu pilalle, kun tietävät jo valmiiksi, millaista korttia on tulossa. Toisaalta, jokainen mun tekemistä korteista on erilainen, joten voihan sitä sitten jänskätä, että mikä kortti tipahtaa juuri omaan laatikkoon! Ja onneksi jokainen kortinsaaja ei tosiaan varmastikaan mun blogia lue, joten niillä yllätys säilyy täydellisesti.


Vaikka nyt itse sanonkin, niin musta noi on vaan tosi ihania. :)


Laittelin myös tässä jonakin päivänä myös vähän joulua kotiin.




Edellisen blogitekstin lopussa taisin mainita, että pitää viedä Petukka sänkyyn nukkumaan.. Noh, tämä kuva on otettu noin 5-10 minuuttia sen jälkeen. Herraa ei ihan kamalasti kiinnostanut tuo nukkumistouhu.

Ei kommentteja: