17. joulukuuta 2010

Kiukkupäivä

Tänään ei onnistu yhtään mikään. EijeijeijeiEI. Aamulla meni jo kaikki pieleen, kun piti muka lähteä ulos ja mä en muistanut ja olin jo meikannut ja laittanut hiukset valokuvausta varten. Niin, siis piti käydä ottamassa kuvat uutta ajokorttia varten, jonka hankinnan olen tietysti jättänyt ihan viime tippaan. Mut en mä muistanut laittaa autookaan lämpöön, ja mies kävi sen laittamassa. MIKSEN SAA AJAA PAKKASELLA JÄÄKYLMÄLLÄ AUTOLLA? Mur. Tää talvi on kyllä sieltä ja syvältä.

Enhän mä sit tosiaan voinut lasten kanssa lähteä ulos, kun sit meikkaus ja hiustenlaitto ois ollut ihan turhaa ja oisin saanut aloittaa alusta. Kökötin sitten kotona, kun poijjaat ulkoili. Sitten lähdin sinne valokuvaamoon, jossa ei ollut ketään paikalla! ARGH. Ajoin kotiin, noilla hiton liukkailla renkailla hiton liukkaalla tiellä ja kiitin onneani, että edes jotenkin luistellen pääsin risteyksistä ilman kolareita.

Koetin sitten tuossa äsken ommella vaippaa, kun viimein kaivelin sen jo aikaa sitten tilaamani norsukankaan esille ja aloitin. Sain etutarran paikoilleen, mutta sitten koetin siksakata sitä taskun reunaa coolmaxista. Ompelin sen kohdan VIISI kertaa, ja joka hiton kerta lanka jotenkin sekosi ja ei näyttänyt tippaakaan siksakilta. Purin ja purin ja kiroilin. Nyt se on sitten siellä odottamassa jotain parempaa hetkeä kenties, ellei tuo kone kohta lennä jotenkin vahingossa ikkunasta pihalle. Vahingossa suoraan roskakatokseen.

No mutta jotain hyvää tähän päivään, mun joululahjani Neppulasta saapui! (Kiitos äiti!)


Paketista tuli iso pala Oogaa, vaippapalat vaaleaa turkoosia ja tummansinistä coolmaxia, isompi pala valkeaa coolmaxia ja turkoosia ja ruohonvihreää tencel-joustofroteeta. Tekisi mieli päästä näitä jo ompelemaan, mutta jospa kosken noihin suosiolla vasta jonakin parempana päivänä...

Eilen muuten ompelin viimein siitä joku aika sitten tulleesta bambufleecestä muutaman imun. Ihanan pehmeää kangasta.

Ja sitten kokonaan muihin juttuihin, Pörrö tosiaan lähtee mummolaan. Lili ei ole viikkoon nukkunut kunnolla, sen luona on saanut juosta 5-6 kertaa yössä. Viime yönä halusi lääkettäkin. Mitään muuta syytä ei oikein voi olla kuin tuo kissa, kun nyt ei ole mitään flunssaakaan. Harmittaa ihan pirusti, mutta kyllähän tämä oli ihan odotettavissa.

Ja hei viimein siitä tukiperhehommasta kuului jotain! Kuukauden päästä tulee sossut tekemään sen kotikäynnin. Edistystä edes vähän.

Ei kommentteja: