18. joulukuuta 2010

Ompelimossa tänään

Onpas ollut mukavaa, kun Ukko oli eilenkin kotona, kun lähti sinne Saksan reissuun jo sunnuntaina. Sain eilen sitten kuitenkin valmiiksi sen tuskalla aloittamani vaipan (eli norsut oranssilla coolmaxilla). Tänään on valmistunut kaksi muuta.



Mallilla päällä OogaBooga vaalean turkoosilla coolmaxilla. Tämä on kyllä aivan ihana vaippa! :) Jätin tästä, kuten noista norsuistakin ompelematta tuosta jalkakuminauhojen vierestä viimeistellessä. En oikein tiedä, miten tuo noin toimii, kun tuntuu, että se coolmax työntyy siitä sitten ulkopuolelle ja tuo kosteuden sisältä. Saa nähdä, kokeillaan.

Petukan vieressä on öttömönkiäiset vihreällä tencellillä. Tämä vaippa meni kyllä niin vinoon ja kierteelle ja pieleen, että huhhuh. Olisi ilmeisesti pitänyt keskittyä tuon tencelin ompeluun hieman enemmän, eikä antaa mennä vaan. ;) Tuo vaippa on kokoa S. Ja ei, en ole raskaana, vaikka teenkin minivaippoja!


Käytiin tänään pyörähtämässä kirppikselläkin. Löysin meille tällaisen aivan ihanan purkin, johon piti sitten tietenkin valmistaa piparitkin melkein samantien!

Ei kommentteja: