16. maaliskuuta 2011

Verhoja ja kirjastoa

Kai sitä pitäisi taas jotain kirjoitella. En oikein tiedä, miten tänään siihen kykenen, kun päässä pyörii miljoona asiaa, joista kuitenkaan kaikkea ei viitsisi tänne kirjoittaa. Ja ne, mistä voin tänne kirjoittaa, ei taas ole yhtään järkeviä, joten en tiedä, pitäisikö oikeastaan kirjoittaa mitään. Huoh.

Käytiin eilen katsomassa yhtä taloa maalta. Nyt mietitään. Saa nähdä.

Vaihtelin vähän verhoja meillä. Makkarissa oli liian valoisat verhot, ja nyt kun valo herättelee Petukkaa jo klo 6:30, oli pakko vaihtaa ikkunaan jotain edes vähän peittävämpää. Valitettavasti ei olla vieläkään saatu aikaiseksi hommata mitään pimennysverhoja.. Mutta laitoin makkariin nyt keittiössä olleet retroverhot, mitkä löysin joku aika sitten kirppikseltä. Keittiöön vaihdoin tuollaiset valkoiset aivan ihanat, läpikuultavat verhot, nekin kirppislöytö varmaan parin vuoden takaa. Kertaakaan eivät ole vielä ikkunassa minulla olleet.


Kävin muuten kirppikselläkin tänään, mukaan tarttui kappa. Tuo on leveydeltään 45cm, siitä saisi vaikka pari aika kivaa tyynyä. :) Hintaa tällä oli 5e.


Koettelin sitten eilen omien hermojeni rajoja, ja lähdin poikien kanssa iltapäivällä kirjastoon. En ole aiemmin ottanut sinne mukaani molempia, ja ihan mieluitenhan käyn kirjastossa ihan yksin, jotta saan nauttia siitä hiljaisuudesta ja rauhasta. Noh, selvittiin reissusta kuitenkin ihan kunnialla. Tiskillä vaan huomasin, että korttikotelo on tippunut takin taskusta. Marssittiin autolle, ja onneksi ne lyötyi sieltä, eikä tarvinnut ihan kotiin asti lähteä. Saatiin siis kassillinen kirjoja matkaan. :) Itse lainasin tällä kertaa vain nämä:



Varsinkin tuo leipäkirja on ihan loistava! On melkein harkittava sen ostoa ihan omaksi, on nimittäin niin mahtavia reseptejä. En meinaa malttaa odottamaan, että milloin itse ehdin noita alkaa kokeilemaan.

Ei kommentteja: