18. maaliskuuta 2011

Uusimmat löydöt

Ihan ensimmäiseksi on hehkutettava tämän päivän kirppislöytöjä. Todella harvoin tulee Spr:n kirppiksellä käytyä, mutta nyt siellä olisi ollut kaikkea ihanaa (lähinnä lasitavaraa).


Tällaisia purkkeja oli tarjolla monen kokoisia ja näköisiä. Tämän purkin hinta taisi olla 2e.


Näitäkin pikkupulloja oli vielä enemmän, tosin tuo pitkulainen pullo oli nyt ainut laatuaan. Hinnat oli jopa 0.60e, 0,70e & 0.60e. Oli pakko ostaa, kun minulla ei ensinnäkään ole sellaisia pieniä kukkamaljakoita yhtään. Tuohon isoon kun joskus joku ihana ostaisi minulle yhden ison ja pitkävartisen ruusun...

Kirppiksellä oli myös aivan ihana, pieni lipasto kolmella vetolaatikolla. Sellainen vanha ja sopivasti kulunut, hintaa olisi 15e.. Taidan vaan jatkaa haaveilua siitä.


Pakko oli ottaa kuva meidän keittiöstä, kun se on niin paljon valoisamman näköinen kuin ennen! Valkeat, läpikuultavat verhot todella teki suuren muutoksen koko huoneeseen. Olisi ihanaa, jos tuonne saisi jotkut vaaleat matot... Tosin ihan turha haaveilla, ei meidän lasten kanssa kannata suunnitella mitään vaaleita mattoja tai ne on heti aivan kamalan näköiset. Jotenkin nyt olen kevään myötä alkanut kaivata todella paljon vaaleaa, valkeaa ja valoa.

Noin muuten on aika hämmentynyt, sekainen, innokas ja onnellinen olo, mutta siitä nyt en ihan vielä viitsi täällä sen kummemmin kuulutella. Kaikki aikanaan. :)

Loppuun vielä kuva Lilistä, kun satuin äsken tuurilla noin ihanan räpsäisemään.

Ei kommentteja: