28. maaliskuuta 2011

Väsyttää


Tää on just niin maanantai, väsyttää ihan mielettömästi eikä mikään oikein huvittais. Tai noh, kyllä mua huvitti lähteä tänään kirppikselle ja Seppälään. Kirppikseltä löytyi mulle kaksi toppia ja Petukalle huppari, kaikki yhteensä 5e. Seppälästä löytyi hepeneitä, ei liian kalliita, onneksi. Kun kotiin palasin, niin mikään ei enää huvittanutkaan. Miten ihmeessä jaksaa iltaan asti, jos jo nyt meinaa nukahtaa pystyyn? Petukkakin kiukuttelee taas ihan mahdottomasti, ilmeisesti työntää kuudetta hammasta ulos. Tulisi äkkiä sekin läpi!


Ukko lähti siis iltavuoroon, ja mukeloiden kanssa pitäisi jaksaa. Taidan saada livistettyä ulkoilusta tältä päivältä, kun Lili on ollut vähän kipeänä (taas vaihteeksi).. Jotenkin ei sitten tippaakaan kiinnostaisikaan lähteä tuonne tuuleen ja tuiverrukseen. Yäk. Luntakin sataa. Manailtiin aamulla naapurin kanssa parkkipaikalla, että kyllä sitä ehti jo toivoa, ettei tarvitsisi autoa enää lumesta harjailla puhtaaksi.. Noh, jos sitten vaikka kesäkuussa helpottaisi.


Huomenna onkin sitten taas Onnenpäivä, kun pojat lähtee heti aamusta mummolaan. ;) Saa taas ottaa useamman tunnin ihan rauhassa ja vaikka nukkua päiväunet, aaah. Ja keretään Ukonkin kanssa olla jokunen tunti ihan kahdestaan, ennenkuin se lähtee töihin. Kunhan ei nyt vaan pojat enää enempää kipeytyisi.


Meille kävi muuten viikonloppuna KAMALA JUTTU. Meiltä hävisi kaukosäädin! Ollaan käännetty koko talo ympäri ja moneen kertaan, ja se ei yksinkertaisesti ole missään. Ei sohvan alla/välissä, ei lelukoreissa, ei patterien välissä, ei hyllyissä, ei kaapeissa, ei pesukoneissa, ei roskiksissa, ei pyykkikorissa, ei sängyissä, EI MISSÄÄN. En kyllä tippaakaan ymmärrä, miten yksi kaukosäädin voi vaan kadota! Ei auta kuin katsella vielä pari päivää, tuleeko se mistään vastaan. Jos ei, niin kai sitä on sitten vaan tilattava uusi. Tämä on kyllä niiiin mystistä...


Tuntuu muuten taas aika rauhalliselta tämä meidän elo, kun viikonloppuna oli tukilapset kylässä. Nyt on huomattavasti hiljaisempaa! :P Sunnuntaina ne lähtivätkin kyllä tavallista aiemmin kotiinsa, kun tosiaan Lilille ja Petukalle nousi lämpöä, eivätkä sitten oikeen malttaneet huilata, kun piti pysyä isompien perässä.

Ei kommentteja: