18. toukokuuta 2011

Sitä sun tätä

Sori, sorisorisori. En tiedä mikä laiskotus tai mielikuvituksen puute on nyt iskenyt, kun on tuntunut niiin vaikealta saada tänne mitään tekstiä aikaiseksi.

Viikonloppu meni kivasti. Vein lauantaina Lilin lähtemään isänsä luokse, josta suuntasin mun kotikotiin. Ensin vuorossa oli kantojen keräämistä pellolta, missä meillä ei mennytkään kuin tunti. Sen jälkeen ohjelmaan kuului syömistä, paljun lämmitystä, saunomista ja kohtuullisesti juomista. ;) Meinasi epätoivo iskeä paljun kanssa, kun vesi ei tuntunut lämpeävän sitten millään. Saunottiin, ja ensimmäinen kerta pulahdettiin aika kylmään veteen. Saunottiin lisää, ja sen jälkeen vesi alkoikin olla jo siedettävän lämmintä. Ja lämpeni koko ajan lisää. Oli se kyllä mukavaa!

Kun oltiin lotrailtu itsemme rusinoiksi, lähdettiin sitten aikuisella porukalla käymään baarissa. Oli ihan mukavaa pitkästä aikaa, mutta jotenkin hieman tylsää kuitenkin, kun eipä sattunut ketään minun tuttuja olemaan paikalla. Mutta menihän se ilta isän ja isän vaimon kanssa oikein hyvin.

Aamulla oli sitten iihan pientä krapulanpoikasta havaittavissa, mutta nopeasti se oli tainnutettu. Puolenpäivän aikaan ajelin Liliä vastaan, ja siitä suunnattiin kavereiden luo pariksi tunniksi. Ajeltiin kotiin, josta suunnattiin taloa katsomaan koko porukalla. Huhhuh, aika vilkas päivä.

Talo oli ihana. IHANA. Liian kallis vaan. Ei olisi pitänyt käydä kiusaamassa itseään. Toisaalta en onneksi ehtinyt talosta innostuakaan liikaa, kun tajuttiin kyllä heti, että se ei sovi meidän budjettiin. Mutta se nyt vaan oli aikalailla juuri sellainen, mistä ollaan haaveiltu salaa. Tiedetään, ettei meidän budjetilla voida saada noin täydellistä, eli jostain täytyy luopua. Noh, ei auta, etsinnät jatkuu.

Minulla onkin tänään taas helpompi päivä osa 2. Eilen Lili oli päivän mummolassa, minä sain olla Petukan kanssa kotona kahdestaan. Tänään sitten Petukka lähti mummolaan. Käytiin äsken Lilin kanssa kylällä kahvilla ja kirppiksellä kiertämässä. Oli ihan hyvä reissu, mukaan tarttui kirja (50snt) ja kaksi 20 palan palapeliä, ilmaiseksi!

Ei kommentteja: