10. toukokuuta 2011

Sairastupa, taas.

Musta tuntuu, että juuri ehdittiin parantua, kun nyt taas iski flunssa. Molemmat pojat kipeänä. Petukka kitisi ja pyöri koko yön, ja herätti jo viiden jälkeen. Lilin luona piti käydä pari kertaa, antaa astmalääkettä. Sekin yski koko yön ja jotain narisi unissaan vähän väliä.

Koko aamupäivä on ollut yhtä kitinää, narinaa, itkua, käninää, raivoa, kiukkua, räkää, kyyneliä ja yskää. Syliin pitäisi molempien päästä koko ajan, yhdessä ja erikseen. Ei ole hyvä olla mitenkään. Lilillä ahdistaa henkeä taas, ja lääkettä täytyy antaa neljän tunnin välein, ettei kamalan heikoksi olo mene.

Nyt leikkiivät tuolla jopa suht nätisti, ilmeisesti molemmilla alkoi lääke vaikuttaa ja olo helpottaa. Kummallakin oli varmasti lämpöä jonkun verran, Lilillähän on pientä lämpöä ollut jo parina päivänä aiemminkin. Petukkakin sai juuri hetki sitten (no okei, taitaa siitä jo pari viikkoa olla) kaksi antibioottikuuria korvatulehdukseen, toivottavasti nyt säästyisi tulehduksitta.

... Kävin pistämässä Petukan unille ja Lili huilailee ja katsoo Madacascaria. Huoh.

Ukko lähti iltavuoroon, ja mä olen niin uupunut jo tässä vaiheessa päivää. Ei oikein auta muu kuin painua itsekin sohvalle huilaamaan. Nukuin minä pari pientä pätkää jo ennen yhdeksää, kun nukutin Petukan ja jäin itsekin unille. Mutta ei auttanut.

Ei kommentteja: