21. toukokuuta 2011

Sillisalaatti

Nyt kun minulla viimein olisi ollut kuvia blogiin, niin unohdin tietysti kameran autoon. Olen yksin poikien kanssa kotona, enkä nyt sitten viitsi lähteä kameraa hakemaan edes sieltä asti.. Huoh. Aina tää on niin tätä.

Oli jotenkin tuskainen päivä tänään. Pojat oli hankalia, narisivat ja kiukkusivat minkä ehtivät. Lili ei oikein syönyt kunnolla koko päivänä, mikä on yleensä aina merkki siitä, että kohta tulee joku tauti. Iltapäivällä sitten huomattiin, että Petukka on ihan tulinen.. AAARGH! Johan meillä viikko oltiinkin terveinä! Toki vielä toivoa on, ettei Lili tulisi kipeäksi ja Petukkakin paranisi yön aikana, mutta saapa nähdä.

Petukan sängyn siirtäminen pois minun vierestä on tähän mennessä ollut hyvä juttu. Petukka on nukkunut ähisemättä aamuun asti, mutta minä en. Kaksi yötä on mennyt pyöriessä ja kuunnellessa. Ei hyvä. Hommattiin tänään pimennysverho meidänkin makkariin, joten toivottavasti huomenna saisin nukkua edes yli kuuteen.

Tiistaina mennään katsomaan taloa. Ihan tavallista. Tiedä sitten, millainen se nyt on. Ollaan kovasti haaveiltu kaksikerroksisesta talosta, joten en tiedä, miten yksikerroksinen nappaa. Kaikki aiemmat talot mitä ollaan käyty katsomassa, on olleet kaksikerroksisia, ja jotenkin ne on vaan tosi kivoja.

Aika sillisalaattia tämä minun kirjoitus taas tänään, mutta pikaisesti koetan jotain ajatuksia tänne vääntää, ennenkuin lösähdän sohvalle suklaalevyn kanssa. Ukko on kalassa, joten taidan nauttia "omasta ajasta" katsellen rästissä olevia Sinkkuelämää-jaksoja. Tai onhan ne kaikki tullut katsottua aiemminkin, mutta ei ne vielä riitä. :)

Hyviä öitä kaikille!

Ei kommentteja: