30. toukokuuta 2011

Iloisia uutisia

Hieman on venynyt minulla tämä blogin päivitystahti. Syytän siitä kyllä ihan vain ja ainoastaan tätä sairastelukierrettä, joka vie voimia ja hermoja. Ei ole riittänyt ajatuksia mihinkään ylimääräiseen.

Mutta, viimeinkin pääsen edes vähän hehkuttamaan! Käytiin tosiaan eilen katsomassa taloa joka oli aivan superihana, huippu, mahtava, ja juuri sellainen, mitä ollaan etsitty. Jätettiin illalla tarjous, jonka myyjät tänään hyväksyivät. Nyt siis edessä on kuntotarkastus, joten ei auta kuin pitää peukkuja ja toivoa, että sieltä ei mitään ylläreitä tulisi. Jos hyvin käy, niin me päästään vielä tänä kesänä omaan kotiin! JEEEEE!


Minä kävin perjantaina siellä työhaastattelussakin perhepäivähoitajaksi. Omasta mielestäni meni ihan kivasti, mutta tiedä sitten, miten fiksuja siellä olisi pitänyt osata puhua, että paikan saisi. On minulla kuitenkin juuri oikea koulutus ja työkokemusta, joten jospa mulla toivoa olisi. :) Sitä työtäkin olisi varmaan paljon ihanempi päästä tekemään omassa tilavassa talossa, jossa on kiva ja turvallinen lasten leikkiä.


Lili höpötti jo pitkään haluavansa kesätukan. Pakkohan sellainen oli sitten ajella, kun toinen niin kovasti tahtoi. :)

Ei kommentteja: