14. huhtikuuta 2011

Kolmas kerta toden sanoo?

Tämä talon etsintä on kyllä niin ahterista! Toivottavasti ei tarvitse tehdä tätä touhua kovin montaa kertaa elämän aikana. Olisihan se mukavaa, jos saisi sen talon, mihin eniten ja ensimmäisenä rakastuu, mutta kun ei se näköjään ihan mene niin. Tai sitten menisi, jos olisi miljonääri. Tai muuten vaan rikas. Mutta me ei olla.


Käytiin taas tänään katsomassa taloa. Ja tehtiin tarjous. Minä en jaksa edes hehkuttaa enkä mitään, kun on ihan sellainen olo, ettei tämä nyt onnistu tälläkään kerralla. Plääh.


Jos minä vaikka kuvittelen mielessäni tuota veden kohinaa ja liplatusta ja koetan rauhoittua ihan näin mielikuvitukseni avulla? On jotenkin niin levoton olo, mutta kuitenkin tavallaan sellainen, ettei mikään asia kiinnosta. Tekisi mieli mennä sänkyyn peiton alle ja vetää peitto korviin asti.

Ainiin! Kestovaippahommista pitkästä aikaa! Jouduin eilen vähän niinkuin vahingossa kokeilemaan Petukalla yövaippana kestovaippaa. Meillä oli yksi kertisvaippa pussissa, ja laitoin sen Petukalle illalla. Sillä aikaa, kun hain keittiöstä maitoa, oli Petu vääntänyt vaippaan kakan. Tottakai, siihen ainoaan. Noh, ei auttanut kuin alkaa penkomaan kaappeja ja löysinkin sopivia tarpeita. Pistin pojalle täällä esitellyn tekemäni sisävaipan. Sinne tungin imuiksi bambucollegea ja jotain puuvillaimua. Ja päälle löysin vielä sopivat villahousut, joita en ollut koskaan ennen edes käyttänyt. Paketti piti kaikki pissit koko yön! Jes! Eli pakon edestä sain kauan pelkäämäni kestoyövaipan toimimaan, ja varmasti tullaan käyttämään jatkossakin. :)

Ei kommentteja: