26. huhtikuuta 2011

Kesähaaveilua

Ihanaa, kun tulee kesä! Tänään päivällä mittari näytti kahtakymmentä astetta vaikka oli pilvistä. Pojille pitkät housut, hupparit, hatut ja kengät ja pihalle. Ihanan helppoa ja nopeaa verrattuna talvipukeutumiseen.


Minä huomasin koukuttuneeni viikonlopun aikana haravoimiseen. Bongasin tänään pihasta haravan, ja eihän se auttanut muu kuin haravoida tuo meidän ulko-oven edessä oleva nurmipläntti. Ai että miten himotti vähän rapsutella muualtakin, mutta vesisade yllätti ja pakotti sisälle.


On jotenkin todella odottava olo. Odotan kesää, lämmintä, kesän kivoja tapahtumia, syksyä ja syksyn tapahtumia. Ollaan suunnittelemassa reissua ensi syksylle, ihan ulkomaille asti jopa! ;D Sen lisäksi tiedossa on myös kahdet häät. Ja muutenkin, odotan miehen lomaa ja leppoisia kesäpäiviä.


Odottamisesta huolimatta koetan keskittyä päivittäin tähän nykyhetkeen. Siihen, millaista on olla lasten kanssa kotona. Siihen, miten ne oppii uusia asioita ja miten ne on jo "isoja". Lili osaa kymmenittäin lauluja ja laulelee pitkin päivää. Petukka yrittää tapailla sanoja, tänään olin kuulevinani pieniä alkuja sanoista "maitoo" ja "ammuu".


Kesällä muuten tukilapsetkin tulee meille viikoksi. Veikkaan, että tiedossa on aika vilkas viikko.. Mutta onneksi on vielä aikaa kerätä voimia.


Ajatukset sinkoilee sinne ja tänne, sen lisäksi väsyttää vielä kamalasti. Täytyy siis lopettaa ja painua suihkuun ennenkuin nukahdan. Huomenna onkin heti aamusta tiedossa Petukan 1-vuotisneuvola! Meidän pikkuinenhan siis täytti vuoden viime viikolla. <3

Ei kommentteja: