8. huhtikuuta 2011

Vapaus!

Tänään siis koittaa mulle ja ukolle vapaus. <3 Lähdetään viikonlopun viettoon mökille, poikaset jätetään mummojen hoitoon kotiin. On aivan I-H-A-N-A-A päästä vapaalle! Eikä (ainakaan vielä) yhtään huoleta jättää poikasia mummojen hoitoon, koska pojat saa kuitenkin olla kotona, ja molemmat mummot on pojille tosi läheisiä ja tärkeitä. Kenellekään vieraammalle en noita varmasti edes pystyisi hoitoon jättämään.

Ohjelmassa olisi siis laiskottelua, huomenna käynti Jyväskylässä kirppiksellä ja syömässä, ja sen jälkeen vielä hieman lisää laiskottelua. Mahtavaa. Laiskotellaan nyt oikein urakalla, niin jaksaa taas seuraavat kuukaudet.

Talosta vielä vähän. Omistajat aikoo korjata sieltä jotain, mutta se korjaus kuulostaa meidän korvaan kyllä liian pieneltä verrattuna siihen, mitä siellä pitäisi tehdä. Lisäksi kuntotarkastaja sanoi, että talosta löytyi kosteutta, mutta lumen takia ei päässyt tarkastamaan kunnolla, mistä se kosteus on peräisin. Vaikuttaa siis sen verran riskihommalta, että on se talo tosiaan, ihan oikeasti unohdettava. Ei ole kiva ostaa taloa, mistä joutuu koko ajan pelkäämään, että mitä siitä vielä paljastuu.. Täytyy olla oikeasti varma siitä, että talo on hyvä ja kunnossa! Joten ei auta taas kuin odotella.

Ei kommentteja: