10. huhtikuuta 2011

Mökkeilyä


Perjantaina, kun lähdettiin viettämään mökkiviikonloppua, minulla ei ollut paljoakaan hajua siitä, minne ollaan menossa. Suunnilleen tiesin suunnan, mutta en matkan pituutta, enkä todellakaan sitä, mitä määränpäässä odottaa.


Jokaisen risteyksen jälkeen tiet muuttui vain pienemmiksi, ja meni toodella pitkiä pätkiä, kun ympärillä ei ollut mitään muuta kuin metsää ja vuoria. Aloin jo vähän epäillä, että millaiseen ihme rotiskoon ukko mua oikein vie. Järviäkään ei näkynyt missään!


Ja tiet vaan kapenee. Tuolla liikkuu karhujakin, joita me ei onneksi nähty. Mietin jo matkalla, että onko mun päivitettävä facebookiin, että jos meitä ei sunnuntaina kuulu kotiin, niin karhut on meidät varmaan syöneet.


Mutta mutta, perillä sitten odottelikin tällainen "ihan kiva" mökki. Meinasi tältä tytöltä tipahtaa silmät päästä ja tipahtaa leuka auton lattialle, kun puiden seasta alkoi tämä ilmestyä!


Maisematkin oli sillein ihan kivat. Huhhuh. Jos tuo ei ole maanpäällinen paratiisi, niin mikä sitten on?







Rentoutuminen olisi onnistunut täydellisesti, jos tämä olisi tajunnut pakata särkylääkkeet mukaan. Tottakai lauantaina siinä viiden korvilla alkoi ihan järkyttävä päänsärky/migreeni, jossa sitten sain kärvistellä sunnuntaina siihen asti, että päästiin kotiin ja sain lääkettä. Lauantaina olin sängyssä jo 19:30 ja pyörin tuskissani koko yön. Jes! Enpähän ihan hetkeen haluaisi samaa kokea.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau!

Saanko kysyä, että vuokrasitteko ja minkä hintainen oli?

Olen suunnitellut samaa, että lähdettäis miehen kanssa ihan kaksistaan jonnekkin luonnonhelmaan pois kaupungista ja ihmisistä. Ei vaan olla saatu aikaiseksi. Nyt tuli taas kauhea into, kun näki sinun kuvat :) TAHTOO PÄÄSTÄ!

noonu kirjoitti...

Meillä oli sellainen onni, että tuo on miehen sukulaisen mökki, ja päästiin sinne ihan ilmaiseksi. :) Mutta voin kyllä nyt kokemuksesta sanoa, että KYLLÄ KANNATTAA, tekee varmasti hyvää kenelle tahansa. <3