4. huhtikuuta 2011

Petukka kävelee!


 Pojat sai mummolta ja papalta uudet menopelit kesäksi. Nämä on synttärilahjat, Petukalle hieman ajoissa (apua, Petukan synttäreihin on vaan 2,5 viikkoa!), Lilille vielä enemmän ajoissa. Mutta onpahan valmiina käyttöön, heti kunhan tiet vähän sulaa. Molemmat pojat tuntuu olevan oikein tyytyväisiä kulkupeleihinsä. Menee kyllä aikansa, että Lilille saa opetettua pyörällä ajamisen, mutta kai se sen joskus hoksaa. Kaikkihan me ollaan se joskus opittu?


Laitoin herneitä kasvamaan. Kiitoksia vaan Hennalle vinkistä, ilman sitä en olisi koskaan tajunnut, että näin yksinkertaisesti voi saada jotain hyvää ja kivaa aikaiseksi. :D Nämä on aivan sairaaan hyviä syötäviä, salaatissa tai ihan sellaisenaan. Jos yhtään tykkää herneistä, niin suosittelen näiden kasvattamista. Maistuu aivan kesälle, namnam! <3

Mutta viimein, VIIMEIN Petukka lähti kävelemään. Pitkään tätä on odotettukin, kun on niin kovasti harjoitellut kävelyä tuen kanssa, Nyt viikonloppuna viimein rohkaistui, kun oltiin mummon luona. Voi että, on se vaan jotain niin mahdottoman suloista, kun toinen horjuen ottaa niitä ensimmäisiä askeliaan! Rohkeutta ei vielä ole kamalasti ja todella paljon tahtoo houkuttelua ja kannustusta, että yrittää muutamia askelia ottaa. Mutta ihanaa, se on jo niin iso, että se osaa kävellä. <3 On se vaan niin ihana poika.

Että semmosta. Mä en oikein kehtaa täällä enää ihkutella enempää, kun mulla on joku ihmeen rakkauskausi menossa ja mä vaan niin tykkään noista mun isoista ja pienistä ukoista. Ehkä se on tää kevät, joka pistää pään sekaisin.

Ei kommentteja: