10. tammikuuta 2012

Sillisalaatti, eli vähän sitä sun tätä


Meillä on taas sairastettu. Peetulla alkoi mennä nokka tukkoon viime keskiviikkona, ja perjantainahan me käytiin sen kanssa sitten jo Jyväskylässä vähän hengittelemässä tehokkaampia lääkkeitä, kun ei kotilääkkeet auttaneet. Onneksi oli suht lyhyt reissu ja kotiuduttiin yöllä yhden aikaan. Eeli on myös ollut vähän flunssassa, ja toissayönä oli pakko tehdä itselle peti sen viereen ja kuulostella sitä koko yö. Oli enemmän tukossa kuin mitä nyt aiemmin tänä talvena, joten annoin varuilta yöllä lääkettä kolmen tunnin välein.

Nyt onneksi on vähän helpompaa jo. Peetu yskii välillä aika kovasti ja nenä alkoi taas vuotaa parin "kuivemman" päivän jälkeen. Pitää nyt toivoa, että silti taudit olisi pois menossa. Tänään olisin uskaltanut noiden kanssa ulos jo, mutta kun pakkasta on se -15, niin ei oikein uskallettu riskeerata. Jospa huomenna viimein!



Sain tehtyä ne lyhytlahkeiset villikset, joten tässäpä niistä ja edellisistä kuvaa


Mallina siis Tiuhtikset, lankana molemmissa Novitan Puro. Lyhytlahkeisista kaavailin vähän sellaisia "kotiinlähtöhousuja" synnytyksen jälkeen.. Saa nähdä, joko sitä reippaasti aloittaisi kestoilun heti kotimatkalla. ;)

Vielä kuva meikäläisen möhömahasta


En muista, mikä päivä kuvan otin, mutta viikkoja kuitenkin varmaan se 35+ jotain. Nyt viikonloppuna kyllä kun mahaani peilistä katselin, niin oli ihan selvästi alempana kuin mitä tässä kuvassa. Hui. :D

Kylläpähän tuli melkoinen sillisalaatti tästäkin päivityksestä, kun piti laittaa vähän sitä sun tätä. Mutta ei voi mitään, tämän järkevämpään en nyt taida pystyä.

Ei kommentteja: