19. tammikuuta 2012

Rv 37+1


Huhhuh. Olo alkaa olla vähän sen mukainen, että raskaus alkaisi pikkuhiljaa olla loppupuolella! Sen verran on tukala olla, että kunhan ensi viikonloppuun päästään, niin aletaan kyllä käydä mahan kanssa tiukkoja keskusteluja vuokra-ajan loppumisesta. ;/ Tarvittaessa sitten otetaan häätökeinot käyttöön, jos ei parissa viikossa tajua itse sieltä mahasta tulla pihalle!

Mutta kyllä minä silti koetan vielä jaksaa vähän nauttia tästä olosta. Elo on vielä suht helppoa, kun on kaksi lasta ja normaalit rytmit ja rutiinit. Ihan kohta kaikki menee taas hetkeksi sekaisin, ennenkuin elämä asettuu taas uusiin uomiin. Jännittää, pakko myöntää. :) Onneksi tämä on sellaista positiivista jännitystä, mahanpohjassa kutkuttaa ja asiat pyörii päässä.

Se on muuten tämä raskaana olevan mieli aika kummallinen. Mulla on ollut suoristusrauta jo hyvän aikaa, ja nyt mulle on tullut sellainen pakkomielle, että minun on aivan pakko opetella tekemään sillä kivan kihara tukka ja joku nätti kampaus. Sehän onkin tässä nyt ihan kamalan tärkeää... :P

Ei kommentteja: