5. kesäkuuta 2011

Kassi

Piitkästä aikaa tuli ommeltua. Otin joku aika sitten äitiltäni lainaan vanhan ja erittäin luotettavan ompelukoneen, mutta nyt vasta sain edes pientä inspiraatiota alkaa tehdä mitään. Valmistui ostoskassi, jollaisen olen suunnitellut tekeväni jo kuukausia...



Kaavana on käytetty muovipussia, kankaana vanha löytö. Kangasvalikoima ei ollut kovin hyvä, joten tein tuon siitä, mitä kaapista löytyi eniten. Ihan kiva tuosta tuli, kivan pussukkamainen, kun on tavaraa sisällä.

Pakko esitellä vielä tämä luotettava ystävä, tällaista ei varmasti joka tytöllä olekaan!



Kai tällä ikää alkaa olla lähemmäs 30 vuotta? Kovaääninen se kyllä on, mutta toimii erittäin hyvin. :P

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En edes muista milloin tuo kone ostettiin ja oliko vielä niin, että käytettynä. Hyvä jos toimii!!!

T:Äiti

Mailis kirjoitti...

Vau! Toi tekee varmasti parempaa tikkiä kuin ykskään tän päivän halpiskoneista. Ja taitaa olla vähän painoakin, ettei ihan heti lähden ommelluksien mukana.

Mulla on meinaan joskus ollu varsin hauskoja ompeluasentoja, kun oon tarvinnu molemmat kädet kankaan kuljettamiseen, mut sitä on pitäny niin paljon venyttää, et koneesta on pitänyt pitää jaloilla kiinni :D

noonu kirjoitti...

Wanni, voin vaan kuvitella ompeluasentoa. Mulla oli anopin kone jonkun aikaa, ja se oli myös niin kevyt, että sai ihmeitä tehdä, että pystyi joitakin hankalia kohtia ompelemaan.

Tuo vanha kone taas on niin painava, että lähinnä pelottaa, kestääkö pöytä sen painoa. :D Mutta toimii oikein hyvin! Ainut huono puoli tuossa on se räminä, ei oikein pysty ompelemaan poikien nukkuessa. x)